Rejmond Meriman

Predsednik ISAR-ja: (Mednarodna asociacija za Astrološka raziskovanja) "Kepler institut, ki se nahaja v Beogradu je resnično eden od najbolj znanih astroloških šol v svetu iz astrološkega izobraževanja. Osebno sem prepotoval cel svet, kjer sem tudi obiskal veliko astroloških šol od Ciriha do Buenos Airesa do Melburna v Avstraliji in seveda astrološke šole v ZDA. Moje mnenje je da organizacija programa šole in narava predavanj, ki se tukaj ponuja, skupaj s gosti in predavatelji iz celega sveta, ki tukaj prihajajo, kvalificira Kepler inštitut kot edinega najbolj prepoznavnih centrov za učenje astrologije v svetu”.
 

Dejvid Kokran

Je avtor astroloških software programa: Kepler in Sirius. Poleg tega je ustanovitelj astrološke šole Avalon. »Kepler inštitut iz Beograda je več kot odlična šola astrologije - predstavlja celo doseganje zgodovinskega pomena! Z razvojem Kepler inštituta je Vzhodna Evropa prišla na čelo astroloških izobraževanj. Od začetka leta 1900 je Anglija bila vodilna na področju astrološkega izobraževanja, ki ima močne korenine v teozofskem gibanju in je odprla večino najboljših astroloških šol v svetu. Zdaj, v 21 stoletju, dobre šole astrologije še vedno obstajajo v Angliji in Zahodni Evropi, ampak po mojem mnenju se je, Vzhodna Evropa pospešila zelo hitro in je sedaj postala vodilna svetovna sila na področju astrološkega izobraževanja. Aleksandar in Lea Imsiragić sta v programu Kepler Inštituta vključila najnovejše dosežke astrološkega znanja in njuna šola je preskrbljena z širokim spektrom predmetov, ki zagotavljajo, da študenti pridobijo celovito izobraževanje. Povezovati šolo z drugimi naprednimi mednarodnim razvojem v okvirju certificiranja in profesionalizacije, Kepler inštitut iz Beograda ni le vodilni center astroloških izobraževanj zato lahko pričakujemo, da bo še naprej rasel in se prilagajal novim trendom razvoja in sprememb v prihodnosti. Študentje na Kepler Inštitutu pridobivajo ne le obsežna in izčrpna astrološka izobraževanja, temveč tudi pridobivajo praktičen in poglobljen trening, ki zahteva, da študentje postanejo iskušeni strokovnjaki na področju astrologije. Njihove visoko priznane letne Balkanske konference študentom omogočajo, da pridobijo iskušnje predavanj in seminarjev, s strani vrhunskih astrologov iz celega sveta. Na kratko, Kepler inštitut predstavlja velik dosežek in diplomanti Kepler inštituta so lahko prepričani, da pridobijo najboljša izobraževanja v astrologiji, ki je sedaj dostopno. Lahko so ponosni, da so učenci ene izobraževalne inštitucije, ki je pridobila mednarodno priznanje in katera nudi pot veliko bolj pomembnemu in prefinjenemu nivoju astrološkega razumevanja in astrološke prakse. Doseganje odličnosti ni enostavno vendar resen izobraževalni program kot Kepler inštitut zahteva od študentov, da razvijejo potrebne veščine ter postanejo zelo visoko uspešni in celovito usposobljeni profesionalni astrologi. Moja žena in jaz sva ustanovitelja “Avalon astrološke šole” na Floridi, ki tudi kot Kepler inštitut zagotavlja skoraj enako sofisticirano in celovito astrološko izobraževanje. Razvila sva program za medsebojno izmenjavo z Kepler inštitutom. Navdušen sem, da ima naša šola tako močno povezavo s Kepler inštitutom in da se novi nivoji astrološkega izobraževanja razvijajo v pomembne izobraževalne centre po celemu svetu.«
 

Robert Blashke - RIP

Ustanovitelj astrološke šole »Earthwalk«. "Bil sem zelo impresioniran nad Johannes Kepler inštitutom, ki ga vodita Aleksandar in Lea Imsiragic v Beogradu. Študenti v njuni šoli so bili visoko izobraženi in precej intelektualno sofisticirani, kot so: zdravniki, odvetniki, inženirji in drugi tehnični poklici med obiskovalci šole. Vzdušje v učilnici je prvorazredno. Opremljena je s posebnimi mizami, stoli in razsvetljavo ter čudovitimi astrološkimi umetniškimi deli in impresivno knjižnico. Program šole je zahteven in obsežen, s testi na koncu seminarjev, na katerem sem predaval kot gostujoči predavatelj. Zadevo, ki je meni najbolj všeč pri srbskih astrologih je njihova ljubezen k natančni tehniki in metafizičnima ali teoretičnim izobraževalnim tehnikam temelji, da delajo na duhovni ravni. Bila je tudi družabna prijaznost katero sem našel med študentje Kepler inštituta – vzdušje prijateljstva in predanosti, ki popestri vzdušje v učilnici in to je prispevek osebnih kvalitet lastnika šole. Aleksandar je rojeni vodja in astrološki učenjak. On in njegova žena sta dobesedno zgradila najbolj dinamično astrološko šolo v celi Evropi."
 

Kris Mekre, ISAR C.A.P.

Kris Mekre je podpredsednica upravnega odbora ISAR-ja in je tudi predsednica Isar-jevega programa za certifikacijo. “V dveh ločenih primerih sem imela veselje, da obiščem in predavam na vrhunskem Kepler inštitutu v Beogradu. Program šole se ujema in celo preseže učenje drugih podobnih inštitucij širom sveta katere sem obiskala. Učilnica je prečudovita, navdihujoče okrašena z najsodobnejšo opremo, veliko knjižnico in zelo dobro obveščenimi predavatelji. To je kot, da vstopate v vsestranski svet izobraževanja in razsvetljerstva. Vrednost astrologije je povzdignjena v prijateljskem in vabljivem vzdušju. Zelo mi je všeč kako tam stvari potekajo”
 

Monika Habl Dimino, ISAR C.A.P.

Monika Habl Dimino je ISAR direktor. "Kepler intštitut predstavlja stanje umetnosti za študij astrologije. Pri vseh svojih potovanjih nikoli še nisem srečala enako podobne njemu. Ima veliko knjižnico s knjigami, ki obdaja učilnico. Platno, na katerem se projektirajo lekcije, ki se nahaja takoj ob mizi predavatelja. Sredstva za vizualno podporo, so prikazana v krogih, v barvah in s horoskopskimi simboli. Učilnica sama po sebi bi lahko predstavljala sanje vsakega predavatelja. Obstaja še eden dodatek, ki zagotovo ustvarja najboljše pogoje za vsako učenje: umetnost in barve, ki krasijo učilnico, in zvočni sistem, ki proizvaja prijetne in močne zvoke, ki spremljajo lekcije. Enostavno morate to videti, da bi verjeli! V ZDA nimamo nič tako, podobnega da bi se lahko primerjali s tem. Ne sme biti presenetljivo, da so diplomanti Kepler Inštituta najboljši astrologi na svetu. "
 

Robert Kori

Je ustanovitelj internetne astrološke šole »Forum on Astrology« »Astrološki inštitut Johannes Kepler nudi edinstveno priložnost za vsakega posameznika, zainteresiranega za doseganje kariere profesionalnega astrologa. Sodobna opremljenost inštituta podprta z najnovejšo tehnologijo, ki pomaga ustvariti izobraževalno postavko brez konkurence je pomembna za takšne treninge. Najpomembnejši je učiteljski kader, ki je voden s strani Aleksandra Imširagića, ustanovitelja Inštituta, ki zagotavlja zelo pomemben in celovit triletni program, ki se začenja vsako leto. Napredek študentov se pozorno spremlja in vsak študent ima veliko možnosti, da dela s svojimi predavatelji na individualni podlagi. Zelo toplo priporočam inštitut Johannes Kepler vsakemu, ki resno išče kariero v poklicu atrologa, kjer lahko s svojo strokovnostjo pomaga drugim osebam.