Nahajate se v obdobju, ko ste prisiljeni delati nove spremebe. Priporočeno je da sprejmete vse kar je novo in nenavadnega. Za marsikoga bodo nepričakovani stresi posledica šokov in resnice, ko bodo zvedeli da jih njihov partner zapušča in odhaja z drugo osebo. Za nekatere bo to obdobje pomenilo neke vrste osvobajanje od teže bremena. Vsi bodo odreagirali zelo čustveno in v tej zmedi ki nastane je pomembno ohranjati dobre misli o svojih najbližjih, saj bo prav njih to najbolj prizadelo in bodo občutili najbolj boleče travme teh dogajanj.
 

To obdobje vam je zelo lepo. Sproščeni ste in brez kakršnikoli problemov, mogoče nekoliko bolj nagnjeni kuhi, hrani in pijači. In ravno v tem je problem saj s pridobivanjem odvečnih kilogramov lahko dobite celo diabetes. Imate priložnost da zaslužite dosti denarja ali pa celo da vrnete denar v kolikor vam je kdo kaj dolžan. Nikakor niste pomirjeni in želite čim več porabiti z namenom da bi drugim dajali draga in lepa darila – pravzaprav zapravljate vailko in to na takšen način da vam ne ostane prav nič. Vse kar vložite v dom z izgradnjo ali opremljanjem – tako zapravljenega denarja prav nič ne obžalujete, vkolikor je nekaj lepega in dragocenega. In to je eden od razlogov da lahko sebi in okolici dopoveste da imate in da zmorete.
 

Srečujete se s stvarmi iz preteklosti. Da bi lahko spremenili veliko stvari je potrebno da začnete od samega začetka. Poskušajte biti bolj potrpežljivi in čim manj agresivni, saj to vas lahko samo odtuji od vaše drage in ljubljene osebe. Priporočljivo je da vso svojo energijo vsmerite v nekaj novega in da ste čim več aktivni vendar da pri tem na takšen način ne porabljate samo svojo negativno energijo, saj veliko stvari boste naredili prav doma. Sedaj se vam ponuja priložnost da dokončate stvari, ki ste jih začeli v preteklosti. Ne pričenjajte ničesar v tem mesecu , da kasneje ne bi obžalovali, saj vam ne bo šlo tako kot ste si zamislili.
 

Veliko tega imate v načrtu in želite postoriti, vendar vam v tem trenutku okoliščine niso niso naklonjene. Vaša brezposelnost vas lahko pripelje do situacije ko boste prehitri in neusklajeni v načinu pogovarjanja. Ne samo da vas to razjeda, ampak v kolikor se ne umirite lahko privede do vnetja ali obolenja trebuha. Ustavite se in raje naredite nek načrt, kako se boste lotili dela. Sedaj pa se raje lotite drugih stvari. Ko se konča ta mesec boste lažje postorili vse kar vam sedaj dela blokado in zahteva od vas da ste razdraženi in napeti. V primeru če imate kaj deliti s sorodniki ali pa da imate za plačati nek davek – to storite, saj s takšnimi dejanji si odpirate nove priložnosti za naprej.
 

Sedaj je ravno vaše obdobje v katerem nenehno uživate. Naklonjena so vam potovanja – vsa ki so vezana za dopust, počitnice, mesta na katerih se radi zadržujete in zabavate. Lahko obiščete stara mesta, prijatelje s pridihom zabave in druženja. Mnogi izmed vas se bodo v tem času poročili ali pa se zaročili. Mnoge bo osrečila pridobitev otroka v družini, še posebaj če je prvorojenec in prihaja z zamudo.
 

Nekaoko ste zaookroženi sami sabo. Preveč analizirate stvari ki so že za vami. Lahko da pripravljate nek skriti načrt, ki se bo obelodanil čez nekaj mesecev, ki pa ne zadeva vas samih. Razgibajte svoje telo, poskrbite za čim bolj zdravo prehrano, kratki sprehodi, izleti, samo da le niste v zaprtem prostoru. Sedaj ni čas da bi se lotili česa konkretnega saj laži in prevare ter sama neiskrenost ljudi okoli vas, vas lahko močno prizadane.
 

Če je komu mar za svojo dolgoletno zvezo in si želi to zaznamovati s prstanom – je to ravno tehtnica. Za vse ljubezni, ki trajajo če dolgo časa, je sedaj pravi čas da se jih uresniči. Vse bo potekalo na višji ravni z veliko veselja, radosti in zabave ter veliko sreče. In vse to z namenom da pokažete svetu okoli vas da je to največja ljubezen. Dogajanje bo potekalo na zelo visoki in zavidljivi ravni. Vse to kaže na neko trajnost in srečo v življenju. Za nekatere pa pomeni pridobitev neke stalne službe ali pa nečesa kar se bo gradilo in se bo obdržalo za dlje časa..
 

Za škorpijone je to obdobje zelo mirno. Usmerjeni ste proti družini in domu. Mnogi od vas bodo imeli priložnost potovanja, vendar ne na preveč oddaljeno mesto, drugi bodo poiskali svoj počitek v svojem domu in pri družini. Mnogim se bo ukazala priložnost za delo na svojem domu ali pa da delajo za neko tuje podjetje. Priporočeno je da si ustvarite del nove poti in vse slabe stvari, ki vas ovirajo iz preteklosti date na stran. Dokler tega ne storite se ne lotevajte ničesar novega in raje počakajte na bolj ugodno obdobje.
 

Srečanje z zelo pomembno osebo vam bo spremenilo življenje na novo. Ne samo da boste na takšen način prišli do boljšega delovnega mesta, temveč tudi do boljšega delovnega položaja. Namesto na dopust da si zopet napolnite duhovne baterije ste se usmerili k materialnosti, ki tipično niso značilne za vas. Trenutno vam služba veliko pomeni še posebaj vlaganje denarja v nepremičnine, od katerih boste kasneje imeli korist. Ne pričakujte da vas bo kdo pohvalil ali nagradil za vaše delo. Pravtako ne bodite razočarani če ne dobite vsega kar ste si zamislili. Ne pretiravajte s sladkarijami.
 

Vse spremembe ki jih počnete z vami ali okoli vas so popolnoma nerazumljive vam in drugim.Želja da vse spremenite in začnete od zažetka je za nekatere izziv za nekatere najtežje obdobje v življenju. Veliko stvari želite spremeniti sami , pravtako pa se vam vsiljujejo spremembe proti vaši želji. Vse se bo dogajalo izredno hitro. Pri nekaterih se bo odražalo v službi pri drugih v ljubezni. Sprejmite takšno dogajanje in če se stvari okoli vas spreminjajo mimo vaših želja vplivajo tudi na spremembo vas samih kar pa ni namen in cilj tega življenja.
 

Polni ste novih idej in novih načrtov, zato ne obstaja nobeden ki bi vam lahko preprečil vašo realizacijo. Ekspoldirali boste od močnih genijalnih misli in izumov. Vaša lastnost je hitrost in čas vas ne more dohajati. Pripravljeni ste sprejemati rizične odločitve, tudi na področju financ. Čeprav obstaja čas ali neka oseba, ki vam lahko prepreči vaše zamisli to obdobje ni ravno naklonjeno kozorogom. Vaše ideje in zamisli prestavite za kak mesec. Ne pričakujte pomoč s strani vaših prijateljev, saj se sami nahajajo v slabšem položaju in prav od vas pričakujejo pomoč.
 

Živite v svojih sanjah, v svojih mislih in v svojih načrtih kako bi enostavno odpotovali na najbolj oddaljen kraj, kjer bi se lahko spočili od vsega. Sproščajte svojo dušo prek fotoaparata ali slikanja, gledanja filmov ali pa skozi meditacijo, ki je za vas najboljše zdravilo. Lahko pomagate drugim, ki so potrebni pomoči in to na način odpovedovanja, žrtvovanja v korist njih. Na takšen način lahko pomagate ali zdravite druge, dovolj je le da jim prisluhnete. Vaša intuicija je na izredno visoki ravni, zato le sledite njej.