Duhovna šola astrologije predstavlja enkraten sistem, s pomočjo katerega razvijamo višje stopnje zavesti treh transpersonalnih planetov – Urana, Neptuna in Plutona. Na ta način se lahko dvignemo nad svojo usodo ter stopimo v prostor, kjer se programira usoda – razvijamo višja stanja zavesti in uresničujemo svoj namen.

Šola bo trajala neprekinjeno vsaj eno leto in sicer en vikend v mesecu, po nekaj ur na dan. Za obisk Duhovne šole ne potrebujete znanja astrologije, temveč le lepe želje in dobro voljo. Vsem tistim, ki pa se že ukvarjate z astrologijo ali kakšno drugo vrsto duhovnosti, pa bo vse to vsekakor še lažje. Vsa predavanja bo vodil svetovno znan astrolog in učitelj meditacij.
 
     
   
Seminar bo trajal štiri dni, po dve uri zvečer. To bo predavanje in skupinska meditacija. Vključene pa so tudi enourne osebne inštrukcije in meditacije, ki jih bo z vsakim udeležencem posebej vodil učitelj meditacije. Celovit sistem je potreben zato da dosežemo višje stanje zavesti in presežemo vpliv karme v nas samih.
 
     
   
Sem spadajo začetni in nadaljevalni tečaji iz astrologije, interpretacije, tranziti, progresije, direkcije, sinastrija, karmična astrologija. Tečaji so v obliki enodnevnih seminarjev in sicer ob koncu tedna, enkrat mesečno. Istočasno se nadaljujejo seminarji iz astrologije kot so: sinastrija, karmična astrologija, tranziti, progresije, direkcije...

Seminar bo trajal po en dan, ob koncu tedna, enkrat na mesec.